/

 

 

Geboortebericht

Vrijdag 7 september '18 tussen 19.00 en 21.00 uur 's avonds is de bevalling van onze Kaylyn begonnen. Op dag 59 van de zwangerschap waren een paar nog zwakke persweeën zichtbaar. Na korte tijd werden ze krachtiger en hoewel de eerste pup een beetje moeizaam kwam, werden er nog 6 pups vrij vlot geboren. 

Om 4.00 uur zaterdagmorgen 8 september kwam de laatste pup, als cadeautje, want daar hadden we niet meer op gerekend.We zijn erg blij met onze 6 prachtige teven en 1 stoere reu, geboren uit onze zelf gefokte Kampioen Kaylyn-Laelia van Lindestate, NJK'16  en  Kampioen Winterstorm van Lindestate NJK'17. Maar nog tevredener dat het met moeder en puppy's erg goed gaat. Ze zijn gezond, hebben een voortreffelijke eetlust en komen iedere dag in gewicht aan.

De puppy's van zijn geboren! Voor meer update ga direct naar: Nestje van Kaylyn

 
 Nieuws uit Duitsland

Op de Internationale show in Lingen (Duitsland) heeft onze Haven - Lynley van Lindestate de volgende titels behaald: BOB, CAC en CACIB. Wij zijn ontzettend trots op Ilona, de eigenaresse van Haven en Haven zelf uiteraard!
Nu is hij naast JW'14 en NK ook een Internationaal Showkampioen! Gefeliciteerd!!!


Geboortebericht 

Na een paar dagen rust voor ons en zeker voor de kersverse moeder en puppy's, presenteren wij met veel trots het prachtige nest, in alle opzichten, van onze Hazel (Hazel-Laelia van Lindestate), NJK'15, BLXJW'15, NK, Europasieger'16, Int. Champ., Europasieger'17, VDH en Norwegian Champion Chaplin (Benton Run Duck Run).

Op 13 maart 's jl. 's avonds kreeg onze Hazel 3 puppy's en daarna stopte de bevalling. In overleg met de dierenarts hebben we besloten te wachten zodat de natuur haar werk kon doen. Ondanks medicijnen en wachten werden de pups niet geboren.
De volgende dag, vroeg in de middag besloten we een keizersnee te doen. En er werden nog 3 prachtige puppy's geboren, levend en gezond en dat bijna 19 uur later. 

Het is een heel mooi nest met aan het eind 6 mooie cadeautjes.
Hazel kreeg 4 jongens en 2 meisjes, ze zijn allemaal prachtig en doen het geweldig!