/

 

 

 

Eerste Internationale Show in Eindhoven van Nicky en Nellwyn van Lindestate. 

 

Broer en zus stelen de show!

 

Op de Internationale Show in Eindhoven op 1 februari 2019 hebben Nicky-Lynley van Lindestate en Nellwyn-Laelia van Lindestate hun eerste punten behaald. Broer en zus zijn pas 10 maanden en wisten nu al de show te stelen. Beide wonnen de jeugdklasse en hiermee hebben ze meteen hun eerste JCAC binnen. Bovendien won Nicky meteen het RCAC en werd daardoor Reservekampioen. Het was een topdag voor de Lindestate Kennel.


Wandeling Van Lindestate Welshjes

Op zondag 14 oktober '18 was het dan zover, de langverwachte Van Lindestate wandeling op het Heerderstrand. De Welshjes en hun baasjes hebben heerlijk gewandeld door het bos en langs het water waar de welshjes uitgebreid hun zwemkunsten hebben laten zien. Het was wederom een succes! Bedankt dat jullie er allemaal waren. 

 Geboortebericht

Vrijdag 7 september '18 tussen 19.00 en 21.00 uur 's avonds is de bevalling van onze Kaylyn begonnen. Op dag 59 van de zwangerschap waren een paar nog zwakke persweeën zichtbaar. Na korte tijd werden ze krachtiger en hoewel de eerste pup een beetje moeizaam kwam, werden er nog 6 pups vrij vlot geboren. 

Om 4.00 uur zaterdagmorgen 8 september kwam de laatste pup, als cadeautje, want daar hadden we niet meer op gerekend.We zijn erg blij met onze 6 prachtige teven en 1 stoere reu, geboren uit onze zelf gefokte Kampioen Kaylyn-Laelia van Lindestate, NJK'16  en  Kampioen Winterstorm van Lindestate NJK'17. Maar nog tevredener dat het met moeder en puppy's erg goed gaat. Ze zijn gezond, hebben een voortreffelijke eetlust en komen iedere dag in gewicht aan.

Nieuws uit Duitsland

 

Op de Internationale show in Lingen (Duitsland) heeft onze Haven - Lynley van Lindestate de volgende titels behaald: BOB, CAC en CACIB. Wij zijn ontzettend trots op Ilona, de eigenaresse van Haven en Haven zelf uiteraard!
Nu is hij naast JW'14 en NK ook een Internationaal Showkampioen! Gefeliciteerd!!!


 Geboortebericht 

Na een paar dagen rust voor ons en zeker voor de kersverse moeder en puppy's, presenteren wij met veel trots het prachtige nest, in alle opzichten, van onze Hazel (Hazel-Laelia van Lindestate), NJK'15, BLXJW'15, NK, Europasieger'16, Int. Champ., Europasieger'17, VDH en Norwegian Champion Chaplin (Benton Run Duck Run).

Op 13 maart 's jl. 's avonds kreeg onze Hazel 3 puppy's en daarna stopte de bevalling. In overleg met de dierenarts hebben we besloten te wachten zodat de natuur haar werk kon doen. Ondanks medicijnen en wachten werden de pups niet geboren.
De volgende dag, vroeg in de middag besloten we een keizersnee te doen. En er werden nog 3 prachtige puppy's geboren, levend en gezond en dat bijna 19 uur later. 

Het is een heel mooi nest met aan het eind 6 mooie cadeautjes.
Hazel kreeg 4 jongens en 2 meisjes, ze zijn allemaal prachtig en doen het geweldig!