/


 

 

Kwalificatie

Wat zijn we weer trots! Onze Nicky, die slechts 17 maanden oud is en nu al de beste Welsh Springer Spaniel van 2019, kwalificeerde zich voor de hond van het jaar 2019! En hier is het bewijs -->

Van Lindestate
Internationale tentoonstelling in Rotterdam 24 en 25 augustus 2019

Prachtige resultaten weer! Om te beginnen: Nicky-Lynley van Lindestate voor het eerst in de tussenklasse deelgenomen aan de dubbelshow in Rotterdam. Daar heeft hij al zijn eerste CAC en CACIB scores behaald, wel al 1 en een kwart punt! Hoe goed is dat! Zaterdag heeft hij een 1 ex en reserve CAC/CACIB behaald. Op zondag 1 ex CAC/CACIB en BOB. Wij zijn we ontzettend trotst! Maar dat was nog niet alles. 

Op de eerste dag won onze kleine Olivia-Laelia van Lindestate haar eerste juniorklasse met 1 excl., werd BOS en behaalde haar eerste CAC en dat terwijl ze nog slechts 11 maanden oud is! Wat zijn we hier blij mee! 

Nellwyn-Laelia van Lindestate kon uiteraard niet achterblijven, en werd op de tweede dag kampioen onder de teven met 2 excl.  

Van Lindestate 

Internationale hondenshow in Venray (Pinkstershow)

Resultaten 10 juni 2019

Kampioen reu: Nicky-Lynley van Lindestate 

Beste Jeugdteef: Olivia-Lealia van Lindestate

Van Lindestate


Internationale tentoonstelling in Oss

En ook de Internationale hondenshow in Oss was zeer succesvol voor onze Van Lindestate kanjers! Nicky werd wederom de Beste hond van het ras en 3e in groep 8! Onze Nellwyn werd 3e in Jeugd Klasse. Onze kleine rijzende ster Olivia-Laelia werd gekozen tot de Beste Pup.

Al met al weer een zeer geslaagde hondenshow!

 

Internationale tentoonstelling in Goes

Resultaten van 20 april 2019

Kampioen reu: Nicky-Lynley van Lindestate

Kampioen teef en beste van het ras: Mandalyn-Laelia van Lindestate

Reservekampioen teef: Nellwyn-Laelia van Lindestate


Internationale tentoonstelling in Zwolle

Resultaten van 7 april 2019

Kampioen reu en beste van het ras 2e rasgroep 8: Nicky-Lynley van Lindestate

Reservekampioen: Winterstorm van Lindestate


Resultaten van 8 april 2019

Kampioen reu en beste van het ras: Kamp. Winterstorm van Lindestate 
Reservekampioen reu: Nicky-Lynley van Lindestate
Reservekampioen teef: Nellwyn-Laelia van Lindestate

Feest in huize Berendschot 

Op vrijdag 1 maart 2019 tijdens de Internationale Dogshow in Groningen won Nicky-Lynley van Lindestate de 1e plaats in de Jeugd Klasse met uitmuntend. Het is inmiddels zijn tweede JCAC. Tevens werd hij ook gekozen tot de Beste Jeugdhond en reserve Kampioen.


Zijn zus Nellwyn-Laelia van Lindestate werd tweede met uitmuntend in de Jeugd Klasse. Uitstekende resultaten van de broer en zus en dat al op de eerste dag!


Op de tweede dag in Groningen vielen broer en zus wederom in prijzen! Nicky, slechts 11 maanden oud, won op zijn 3e show zijn 3e JCAC en werd hiermee Nederlands Jeugd Kampioen van 2019 (NJK'19). Maar ook Benelux Jeugd Winner (BNLXJW'19) en behaalde hij op zijn jonge leeftijd een Cruftsqualificatie voor 2020! We zijn zo trots op deze geweldige reu!


Zusje, Nellwyn behaalde haar 2e punt en won hiermee ook de Jeudklasse en werd tevens Beste Jeugdhond. Net als haar broer werd Nellwyn ook BNLXJW'19 en behaalde eveneens een Cruftsqualificatie voor 2020! 

Broer en zus hebben het geweldig gedaan!!!

Eerste Internationale Show in Eindhoven van Nicky en Nellwyn van Lindestate. Broer en zus stelen de show!

Op de Internationale Show in Eindhoven d.d. 1 februari 2019 hebben Nicky-Lynley en Nellwyn-Laelia van Lindestate hun eerste punten behaald. Broer en zus zijn pas 10 maanden en wisten nu al de show te stelen. Beide wonnen de jeugdklasse en hiermee hebben ze meteen hun eerste JCAC binnen. Bovendien won Nicky meteen het RCAC en werd daardoor Reservekampioen. Het was een topdag voor de Lindestate Kennel. 

Wandeling Van Lindestate Welshjes

Op zondag 14 oktober '18 was het dan zover, de langverwachte Van Lindestate wandeling op het Heerderstrand. De Welshjes en hun baasjes hebben heerlijk gewandeld door het bos en langs het water waar de welshjes uitgebreid hun zwemkunsten hebben laten zien. Het was wederom een succes! Bedankt dat jullie er allemaal waren. 

 

 

 

 

Geboortebericht

Vrijdag 7 september '18 tussen 19.00 en 21.00 uur 's avonds is de bevalling van onze Kaylyn begonnen. Op dag 59 van de zwangerschap waren een paar nog zwakke persweeën zichtbaar. Na korte tijd werden ze krachtiger en hoewel de eerste pup een beetje moeizaam kwam, werden er nog 6 pups vrij vlot geboren. 

Om 4.00 uur zaterdagmorgen 8 september kwam de laatste pup, als cadeautje, want daar hadden we niet meer op gerekend.We zijn erg blij met onze 6 prachtige teven en 1 stoere reu, geboren uit onze zelf gefokte Kampioen Kaylyn-Laelia van Lindestate, NJK'16  en  Kampioen Winterstorm van Lindestate NJK'17. Maar nog tevredener dat het met moeder en puppy's erg goed gaat. Ze zijn gezond, hebben een voortreffelijke eetlust en komen iedere dag in gewicht aan.

 

 

 

 

 

Nieuws uit Duitsland

 

 

 

 

Op de Internationale show in Lingen (Duitsland) heeft onze Haven - Lynley van Lindestate de volgende titels behaald: BOB, CAC en CACIB. Wij zijn ontzettend trots op Ilona, de eigenaresse van Haven en Haven zelf uiteraard!

Nu is hij naast JW'14 en NK ook een Internationaal Showkampioen! Gefeliciteerd!!!


 

 

 

 

Geboortebericht 

Na een paar dagen rust voor ons en zeker voor de kersverse moeder en puppy's, presenteren wij met veel trots het prachtige nest, in alle opzichten, van onze Hazel (Hazel-Laelia van Lindestate), NJK'15, BLXJW'15, NK, Europasieger'16, Int. Champ., Europasieger'17, VDH en Norwegian Champion Chaplin (Benton Run Duck Run).

Op 13 maart 's jl. 's avonds kreeg onze Hazel 3 puppy's en daarna stopte de bevalling. In overleg met de dierenarts hebben we besloten te wachten zodat de natuur haar werk kon doen. Ondanks medicijnen en wachten werden de pups niet geboren.
De volgende dag, vroeg in de middag besloten we een keizersnee te doen. En er werden nog 3 prachtige puppy's geboren, levend en gezond en dat bijna 19 uur later. 

Het is een heel mooi nest met aan het eind 6 mooie cadeautjes.
Hazel kreeg 4 jongens en 2 meisjes, ze zijn allemaal prachtig en doen het geweldig!