/

 

 

Int. Winner Show in Leeuwarden 2022
Broer en zus hebben het fantastisch gedaan op de internationale winner show 2022 in Leeuwarden.
Sherlock-Lynley van Lindestate werd Nederlands jeugdkampieon (NJK'22) en jeugdwinner JW'22 met een uitmuntend,
Summer-Laelia van Lindestate werd tevens jeugdwinner JW'22 en werd ook beloond met een uitmuntend.


Int. Show in Hazerswoude 2022
Op de Int. Show Hazerswoude, gehouden op 6 november 2022, was er veel zonneschijn dankzij mijn lieve Sherlock, Parker en Summer:
Sherlock-Lynley van Lindestate, pas 16 maanden oud, werd BOB en CAC.
Zijn vader Parker-Lynley van Lindestate werd reserve CAC, CACIB en werd beloond met een excellent.
Summer-Laelia van Lindestate werd ook beloond met een excellent.


Int. Show Dogshow KV Rijnland 2022

Op de Int. Show Dogshow KV Rijnland, gehouden op 27 maart 2022 werden wederom mooie successen behaald:
Nicky-Lynley van Lindestate 1 U in de Kampioensklasse,
Parker-Lynley van Lindestate werd 1U in de Open Klasse en werd Res. Beste Reu met res. CAC/CACIB
Summer-Laelia van Lindestate net 9 maanden oud werd 1 U in de Jeugdklasse
met alle 3 de extra opmerking: vriendelijke karakter, waar we uiteraard heel blij mee zijn.


Hond van het jaar show 2020\21

Nicky-Lynley van Lindestate uitgenodigd voor de Hond van het Jaar Show, waar slechts de top van de toppers voor worden uitgenodigd, hoog geselecteerd binnen FCI-Rasgroep 8. Blij met dit mooie resultaat.


Clubmatch in Beusichem 2021

Op de Welsh Springer Spaniel Clubmatch 2021 hadden we veel succes.
Heel trots op al mijn lieve Welshjes!

 

Nicky-Lynley van Lindestate werd met een uitmuntend 1e (van 6) in een sterke open klasse. Tevens werd hij beste reu en Best of Breed (BOB).
Daarmee werd hij voor de 2e keer clubwinnaar (2019/2021)

Parker-Lynley van Lindestate werd met uitmuntend 1e in de fokkers klasse.

Paige-Laelia van Lindestate werd met een uitmuntend 3e (van 8) in een sterk veld van de open klasse teven.

Tenslotte de jongsten van het stel.
Summer-Laelia van Lindestate (links) werd beste puppy teef, Sherlock-Lynley van Lindestate (rechts) werd 2e beste puppy reu!


Int. Dogshow in Bleiswijk 2021

Op de 1e dag van de Internationale Dogshow in Bleiswijk op 6-11 werd Nicky-Lynley van Lindestate BOB (Best of Breed) definitief NK, kreeg de Holland Cup titel en CAC/CACIB onder keurmeester Dagmar Klein (RO).

 Int. Show in Maastricht 2021

Parker-Lynley van Lindestate werd op de Internationale show in Maastricht op 25 september in zijn allereerste show, BOB (Best of Breed), 4e in rasgroep 8 en kreeg CAC/CACIB onder keurmeester R. Oliveira (PT).


Crufts 2020

7 Maart 2020 op Crufts, 's werelds grootste hondenshow in Groot Brittannië, wonnen wij als eerste Nederlandse Welsh Springer Spaniel fokker en eigenaar de aanzienlijke Yearling Class met Nicky-Lynley van Lindestate én Nellwyn-Laelia van Lindestate, broer en zus.

Wij zijn mr. Kane, alom bekend als een zeer deskundige keurmeester, erkentelijk dat hij zonder een moment van twijfel koos voor onze honden.

Zelfs in Engeland is het winnen met WSS van 2 klasses niet eerder voorgekomen.

We zijn dan ook erg trots, dat jaren van uiterst zorgvuldig fokken vooral wat betreft karakter en gezondheid, nu ook qua uiterlijk ons tot dit bijzondere niveau geleid heeft.


Hond van het Jaar 2019 

Wat zijn we trots! Onze kennel van Lindestate heeft een uitnodiging mogen ontvangen voor de Hond van het Jaar 2019 show. Op 12 januari jl. hebben we deel kunnen nemen aan dit geweldige evenement. 


Internationale Dogshow Maastricht op 28 september 2019

Resultaten: 

Olivia-Laelia van Lindestate 1 uitmuntend Jeugdklasse, BOB, CAC. Zij is pas 12 maanden en dan al het Beste van het Ras. Wat zijn we trots op haar, maar bovenal geniet ze zelf enorm. 

Nicky-Lynley van Lindestate 1 uitmuntend Res.CAC en Res.CACIB.

Nellwyn-Laelia van Lindestate 1 uitmuntend Res.CACIB.


Kwalificatie

Wat zijn we weer trots! Onze Nicky, die slechts 17 maanden oud is en nu al de beste Welsh Springer Spaniel van 2019, kwalificeerde zich voor de hond van het jaar 2019! En hier is het bewijs -->

Van Lindestate
Clubmatch 15 september 2019 te Beusichem

Op de Welsh Springer Spaniel Clubmatch 2019 kreeg onze Nicky-Lynley van Lindestate een 1 uitmuntend in de Tussenklasse, werd Beste van het Ras (BOB) en Beste in Show (BIS). Hiermee verdiende hij zijn 3e titel en werd Clubwinner 2019 (CW'19) 

 


Onze Nellwyn-Laelia van Lindestate werd 1 uitmuntend in de Tussenklasse en Mandalyn-Laelia van Lindestate en Olivia-Laelia van Lindestate kregen een 2 u. 


Lynsey pas 8 jaar en veruit de jongste deed voor de eerste keer meer aan de Juniorhandling op de WSSC Clubmatch. De goede voorbereiding was absoluut zichtbaar. De combinatie met onze Mandalyn zorgde voor de overwinning. Top gedaan. 


Kennel van Lindestate won bovendien de Fokkerijklas. Erg blij met onze knappe, maar vooral lieve Welshjes. Het was voor onze Kennel een hele succesvolle dag. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk maakten. 
Internationale tentoonstelling in Rotterdam 24 en 25 augustus 2019

Prachtige resultaten weer! Nicky-Lynley van Lindestate die voor het eerst in de Tussenklasse deelnam en won met 1 uitmuntend en behaalde daarmee zijn eerste internationale score (CACIB) en werd Reserve Kampioen (RCAC/RCACIB). Op de tweede dag werd onze kanjer in de Tussenklasse weer 1 u, maar ook daarna BOB en kreeg CAC/CACIB.  

Op de eerste dag won onze junior Olivia-Laelia van Lindestate voor de 2e keer in de Jeugdklasse met 1 u en werd ook nog Beste Teef (BOS) en behaalde haar eerste CAC, slechts 11 maanden hoe goed is dat. 

Op de 2e dag won ze weer de Jeugdklasse en werd hiermee, 11 maanden, definitief Nederlands Jeugdkampioen (NJK' 19). 

Nellwyn-Laelia van Lindestate kon uiteraard niet achterblijven en won op de dag 2 de Tussenklasse met 1 u en werd Beste Teef (BOS) en ook zij kreeg haar eerst internationale punt (CACIB) en CAC. 

Broer en zus waren de toppers van dag 2, bovenal delen ze samen met andere Lindestate Welshjes hun fijne karakter. 

Van Lindestate


Internationale hondenshow in Venray (Pinkstershow)

Op de Internationale Dogshow in Venray op 10 juni 2019 werd Nicky Beste Reu (BOS) en zijn extra punt (CAC).  

Nellwyn werd 3 uitmuntend in de Jeugdklasse en onze benjamin Olivia, net 9 maanden oud, voor het eerst in de Jeugdklasse, pakte meteen haar eerste jeugdpuntje (JCAC) en werd Beste Jeugdteef met 1 uitmuntend. 

Onze toppers hebben het weer super gedaan. 

Van Lindestate

Internationale tentoonstelling in Oss

En ook de Internationale hondenshow in Oss was zeer succesvol voor onze Van Lindestate kanjers! Nicky 1 uitmuntend in de Jeugdklasse, werd Beste van het Ras (BOB) en zelfs 3e in Rasgroep 8! Nellwyn werd 3 uitmuntend en onze kleine Olivia werd in de puppyklasse Beste Pup, wat zijn we blij met haar! 

Al met al weer een zeer geslaagde hondenshow!

 

Internationale tentoonstelling in Goes

Resultaten van 20 april 2019

Kampioen reu: Nicky-Lynley van Lindestate

Kampioen teef en beste van het ras: Mandalyn-Laelia van Lindestate

Reservekampioen teef: Nellwyn-Laelia van Lindestate


Internationale tentoonstelling in Zwolle

Resultaten van 7 april 2019

Op de Internationale Hondenshow in Zwolle op 7 en 8 april 2019 werd onze Nicky-Lynley van Lindestate Beste van het Ras (BOB) en werd zelfs 2e in Rasgroep 8 en pas 12 maanden oud, met dank aan keurmeester Gerard Mensink, die erg gecharmeerd van hem was. 

Nellwyn-Laelia van Lindestate eindigde met 3 zeer goed. Op dag 2 werd Kamp. Winterstorm van Lindestate Beste van het Ras (BOB) en Nicky werd 1 uitmuntend (U) Jeugdklasse en Reserve Kampioen (RCAC). Nellwyn ook 1 uitmuntend Jeugdklasse en werd hiermee definitief Nederlands Jeugdkampioen (NJK'19) en tevens Reserve Kampioen (RCAC). 

De Lindestate hondjes waren dit weekend weer erg succesvol.

Feest in huize Berendschot 

Op vrijdag 1 maart 2019 tijdens de Internationale Dogshow in Groningen won Nicky-Lynley van Lindestate de 1e plaats in de Jeugd Klasse met uitmuntend. Het is inmiddels zijn tweede JCAC. Tevens werd hij ook gekozen tot de Beste Jeugdhond en reserve Kampioen.


Zijn zus Nellwyn-Laelia van Lindestate werd tweede met uitmuntend in de Jeugd Klasse. Uitstekende resultaten van de broer en zus en dat al op de eerste dag!


Op de tweede dag in Groningen vielen broer en zus wederom in prijzen! Nicky, slechts 11 maanden oud, won op zijn 3e show zijn 3e JCAC en werd hiermee Nederlands Jeugd Kampioen van 2019 (NJK'19). Maar ook Benelux Jeugd Winner (BNLXJW'19) en behaalde hij op zijn jonge leeftijd een Cruftsqualificatie voor 2020! We zijn zo trots op deze geweldige reu!


Zusje, Nellwyn behaalde haar 2e punt en won hiermee ook de Jeudklasse en werd tevens Beste Jeugdhond. Net als haar broer werd Nellwyn ook BNLXJW'19 en behaalde eveneens een Cruftsqualificatie voor 2020! 

Broer en zus hebben het geweldig gedaan!!!

Eerste Internationale Show in Eindhoven van Nicky en Nellwyn van Lindestate. Broer en zus stelen de show!

Op de Internationale Show in Eindhoven d.d. 1 februari 2019 hebben Nicky-Lynley en Nellwyn-Laelia van Lindestate hun eerste punten behaald. Broer en zus zijn pas 10 maanden en wisten nu al de show te stelen. Beide wonnen de jeugdklasse en hiermee hebben ze meteen hun eerste JCAC binnen. Bovendien won Nicky meteen het RCAC en werd daardoor Reservekampioen. Het was een topdag voor de Lindestate Kennel. 

Wandeling Van Lindestate Welshjes

Op zondag 14 oktober '18 was het dan zover, de langverwachte Van Lindestate wandeling op het Heerderstrand. De Welshjes en hun baasjes hebben heerlijk gewandeld door het bos en langs het water waar de welshjes uitgebreid hun zwemkunsten hebben laten zien. Het was wederom een succes! Bedankt dat jullie er allemaal waren. 

Geboortebericht

Vrijdag 7 september '18 tussen 19.00 en 21.00 uur 's avonds is de bevalling van onze Kaylyn begonnen. Op dag 59 van de zwangerschap waren een paar nog zwakke persweeën zichtbaar. Na korte tijd werden ze krachtiger en hoewel de eerste pup een beetje moeizaam kwam, werden er nog 6 pups vrij vlot geboren. 

Om 4.00 uur zaterdagmorgen 8 september kwam de laatste pup, als cadeautje, want daar hadden we niet meer op gerekend.We zijn erg blij met onze 6 prachtige teven en 1 stoere reu, geboren uit onze zelf gefokte Kampioen Kaylyn-Laelia van Lindestate, NJK'16  en  Kampioen Winterstorm van Lindestate NJK'17. Maar nog tevredener dat het met moeder en puppy's erg goed gaat. Ze zijn gezond, hebben een voortreffelijke eetlust en komen iedere dag in gewicht aan.


Nieuws uit Duitsland

 

 

 

 

Op de Internationale show in Lingen (Duitsland) heeft onze Haven - Lynley van Lindestate de volgende titels behaald: BOB, CAC en CACIB. Wij zijn ontzettend trots op Ilona, de eigenaresse van Haven en Haven zelf uiteraard!

Nu is hij naast JW'14 en NK ook een Internationaal Showkampioen! Gefeliciteerd!!!


Geboortebericht 

Na een paar dagen rust voor ons en zeker voor de kersverse moeder en puppy's, presenteren wij met veel trots het prachtige nest, in alle opzichten, van onze Hazel (Hazel-Laelia van Lindestate), NJK'15, BLXJW'15, NK, Europasieger'16, Int. Champ., Europasieger'17, VDH en Norwegian Champion Chaplin (Benton Run Duck Run).

Op 13 maart 's jl. 's avonds kreeg onze Hazel 3 puppy's en daarna stopte de bevalling. In overleg met de dierenarts hebben we besloten te wachten zodat de natuur haar werk kon doen. Ondanks medicijnen en wachten werden de pups niet geboren.
De volgende dag, vroeg in de middag gesloten we een keizersnee te doen. En er werden nog 3 prachtige puppy's geboren, levend en gezond en dat bijna 19 uur later. 

Het is een heel mooi nest met aan het eind 6 mooie cadeautjes.
Hazel kreeg 4 jongens en 2 meisjes, ze zijn allemaal prachtig en doen het geweldig!